Zenwandeling Senior Hillegersberg

We gaan met een groep senioren ZENwandelen.
Dit houdt in dat je leert op de juiste manier te lopen en daarbij bewust te ademen.  We gaan niet gezellig lopen kletsen of om ons heen kijken. Je aandacht gaat naar binnen, je loopt en ademt bewust. Je hoofd wordt leeg en stil. Je kracht neemt toe en je wordt één met je omgeving.

Maximaal 10 deelnemers.

Hits: 6

 • Plaatsen beschikbaar (max.): 10
 • Plaatsen vrij?: Ja

The event is finished.

Datum

08 jan 2023
Expired!

Tijd

09:00 - 09:45

Kosten

€5,00

Meer informatie

Read More

Soort yogales

Zenwandelen
Plaza Arcadia

Locatie

Plaza Arcadia
Apollostraat 211J, 3054TB Rotterdam
ZENwandelen

Organisator

ZENwandelen
Telefoon
06 1526 3773
Email
cor@zenwandelen.nl
Website
https://www.zenwandelen.nl/
Read More

Docent

 • Cor Berkelaar
  Cor Berkelaar
  Docent Integrale Yoga

  Cor Berkelaar kwam al op jonge leeftijd op het Yoga-pad. Hij volgde verschillende docenten-opleidingen bij Integrale Yoga Nederland te Rotterdam, waaronder meerdere specialisaties (Ademspecialist, Hatha Yoga verdieping, Meditatie). Hij werkte daar ook mee aan de ontwikkeling van de docent-specalisatie opleiding Docent Seniorenyoga. Sinds enkele jaren geeft Cor op diverse locaties in en rond Rotterdam yogalessen voor senioren.

Elk moment opnieuw ontstaat alles en iedereen uit het niets. Dit is echte levensvreugde.

Zenmeester Shunryu Suzuki
 • Leef Onvoltooid!
  Met dit boek wil de auteur het gevoel wegnemen dat mensen zich overbodig voelen. Je doet ertoe, omdat je er bent. Ook al ben je niet helemaal zelfredzaam, je bent belangrijk voor de mensen om je heen. En je kunt meer dan je denkt.
 • Vergrijzing is geen probleem
  Steeds meer ouderen zijn vitaal en leiden een actief leven. Het aandeel ouderen in de bevolking neemt verhoudingsgewijs wel toe. En daarmee ook de vraag naar activiteiten voor senioren.
 • Vitaal oud worden
  Hoogleraar vitaliteit David van Bodegom onderzoekt hoe we vitaal oud kunnen worden. Vitaal oud worden willen we allemaal. Maar wat is ‘vitaal oud’? Wat is het geheim van vitaal oud worden?
 • Angst weg-ademen
  Er is veel negatief nieuws en sommigen volgen dat erg intensief. Veel mensen hebben daar veel last van: angst, stress, hoofdpijn, enz. Voed je angst niet met dit soort negatieve berichten. Het vergiftigt je lichaam. Richt je aandacht elke dag bewust op iets positiefs.
 • Het nieuwe jaar, 2021
  Door de lockdowns werden we genoodzaakt op online lesgeven over te gaan. We moesten als het ware een heel nieuw leven uitvinden. We misten het directe contact met jullie , maar in ons bewustzijn is dat contact er wel degelijk.