De Eland wo 10:30

Deze heerlijke wekelijkse sessie is een yoga les die voor iedereen toegankelijk is, we doen alle houdingen en oefeningen op de yogamat. De sleutelwoorden zijn: balans, rust. versterkende oefeningen, in je kracht blijven. De meditatie geeft je handvaten om ook je rust te vinden in de rest van de week.
Deze sessie duurt 60 minuten en de bijdrage is €8,50.
Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er veel aandacht is voor ieder. Er is een kopje kruidenthee na de les.
Deze les wordt gegeven op woensdag ochtend om 10:30

Weergaven: 52

 • Plaatsen beschikbaar (max.): 10
 • Plaatsen vrij?: Ja
 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

17 jul 2024

Tijd

10:30 - 11:30

Kosten

€ 8,50 per sessie

Soort yogales

Meditatie,
Yoga op de mat

Locatie

In de Eland
In de Eland
Elandstraat 26, 3064AH Rotterdam
Website
http://moon-klankenmeditatie.nl/contact/

Organisator

MOON – Bewegen met Klank & Meditatie
Telefoon
06 1842 9582
Email
info@moon-klankenmeditatie.nl
Website
http://moon-klankenmeditatie.nl/about/

Docent

 • Moon Luijsterburg
  Moon Luijsterburg
  Docent beweging en klank, yoga en meditatie

  Moon Luijsterburg geeft al jaren groepslessen Bodybalance, Aqua fitness, Yoga en Qigong. Daarbij ook stoelyoga aan senioren.

  “Toen Yoga en Qigong in mijn leven kwamen was dat ook echt op tijd. Ik werd rustiger, meer in balans en mijn rugklachten verdwenen. Zelfs met een gezin met twee opgroeiende kinderen bleef ik meer in balans. Er kwam steeds meer rust en ruimte om te groeien, fysiek en mentaal. Ik ontdekte dat dat niet alleen door de bewegingen en meditatie kwam, maar ook door de klankschalen en muziek. Zo is uiteindelijk MOON bewegen met klank & meditatie ontstaan.”

Elk moment opnieuw ontstaat alles en iedereen uit het niets. Dit is echte levensvreugde.

Zenmeester Shunryu Suzuki
 • Invloed van yoga op veroudering
  Yoga is bekend als effectief middel om verschillende fysieke en psychologische aspecten van veroudering te verbeteren, maar er was er nog geen uitgebreid overzicht van Yoga en haar effecten op gezondheidsproblemen van ouderen.
 • Crossfit en yoga voor senioren
  Margarette Neep van Stoelyoga Rotterdam, Danny Jansen van Crossfit Coolhaven en Olga Russel van Yoga Coolhaven bedachten samen een combinatieles crossfit en yoga voor senioren.
 • Leef Onvoltooid!
  Met dit boek wil de auteur het gevoel wegnemen dat mensen zich overbodig voelen. Je doet ertoe, omdat je er bent. Ook al ben je niet helemaal zelfredzaam, je bent belangrijk voor de mensen om je heen. En je kunt meer dan je denkt.
 • Vergrijzing is geen probleem
  Steeds meer ouderen zijn vitaal en leiden een actief leven. Het aandeel ouderen in de bevolking neemt verhoudingsgewijs wel toe. En daarmee ook de vraag naar activiteiten voor senioren.
 • Vitaal oud worden
  Hoogleraar vitaliteit David van Bodegom onderzoekt hoe we vitaal oud kunnen worden. Vitaal oud worden willen we allemaal. Maar wat is ‘vitaal oud’? Wat is het geheim van vitaal oud worden?
 • Angst weg-ademen
  Er is veel negatief nieuws en sommigen volgen dat erg intensief. Veel mensen hebben daar veel last van: angst, stress, hoofdpijn, enz. Voed je angst niet met dit soort negatieve berichten. Het vergiftigt je lichaam. Richt je aandacht elke dag bewust op iets positiefs.