Online yogales
Gestopt i.v.m. einde lock-down

Online Yogales

Voor wie niet in staat is naar een yogales toe te gaan, worden deze LIVE-online yogalessen gegeven. Er wordt twee keer per week een LIVE les van een half uur gegeven op vrijdagochtend.

Om 09:00 uur een hatha yogales op de mat en om 10:00 uur een les stoelyoga. Na de les kunnen de deelnemers nog even ervaringen delen en met elkaar praten.

Hits: 1

 • Plaatsen beschikbaar (max.): 100
 • Plaatsen vrij?: Ja

The event is finished.

Datum

03 dec 2021
Expired!

Tijd

09:00 - 11:00

Kosten

€ 2,50 per les

Meer informatie

Meer informatie

Soort yogales

Online yogales,
Yoga op de mat
Wijk
Meer informatie

Docenten

 • Cor Berkelaar
  Cor Berkelaar
  Docent Integrale Yoga

  Cor Berkelaar kwam al op jonge leeftijd op het Yoga-pad. Hij volgde verschillende docenten-opleidingen bij Integrale Yoga Nederland te Rotterdam, waaronder meerdere specialisaties (Ademspecialist, Hatha Yoga verdieping, Meditatie). Hij werkte daar ook mee aan de ontwikkeling van de docent-specalisatie opleiding Docent Seniorenyoga. Sinds enkele jaren geeft Cor op diverse locaties in en rond Rotterdam yogalessen voor senioren.

 • Mirjam Berkelaar
  Mirjam Berkelaar
  Docent Integrale Yoga; Caregiver; Ayurvedisch masseuse

  Docent Integrale Yoga bij Integrale Yoga Nederland: yogalessen, opleidingen en gezondheidscentrum en Caregiver bij Home Instead Thuisservice Rotterdam.
  Heeft Cultuur, Zorg en Welzijn gestudeerd aan de Universiteit Utrecht.

Elk moment opnieuw ontstaat alles en iedereen uit het niets. Dit is echte levensvreugde.

Zenmeester Shunryu Suzuki
 • Leef Onvoltooid!
  Met dit boek wil de auteur het gevoel wegnemen dat mensen zich overbodig voelen. Je doet ertoe, omdat je er bent. Ook al ben je niet helemaal zelfredzaam, je bent belangrijk voor de mensen om je heen. En je kunt meer dan je denkt.
 • Vergrijzing is geen probleem
  Steeds meer ouderen zijn vitaal en leiden een actief leven. Het aandeel ouderen in de bevolking neemt verhoudingsgewijs wel toe. En daarmee ook de vraag naar activiteiten voor senioren.
 • Vitaal oud worden
  Hoogleraar vitaliteit David van Bodegom onderzoekt hoe we vitaal oud kunnen worden. Vitaal oud worden willen we allemaal. Maar wat is ‘vitaal oud’? Wat is het geheim van vitaal oud worden?
 • Angst weg-ademen
  Er is veel negatief nieuws en sommigen volgen dat erg intensief. Veel mensen hebben daar veel last van: angst, stress, hoofdpijn, enz. Voed je angst niet met dit soort negatieve berichten. Het vergiftigt je lichaam. Richt je aandacht elke dag bewust op iets positiefs.
 • Het nieuwe jaar, 2021
  Door de lockdowns werden we genoodzaakt op online lesgeven over te gaan. We moesten als het ware een heel nieuw leven uitvinden. We misten het directe contact met jullie , maar in ons bewustzijn is dat contact er wel degelijk.